Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Alternative flash content

Requirements

Υποστήριξη

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να επιλύσουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει.

 

Η συνεχής εκπαίδευση και η εμμονή μας στην τελειότητα εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και εγγυώνται την σωστή λειτουργία των συστημάτων σας, και την αδιάκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

 

Πάντα φροντίζουμε οι λύσεις στα προβλήματα να δίνονται στην έδρα σας και εάν αυτό δεν είναι δυνατόν στο πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριό μας οι όποιες επισκευές γίνονται στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο. Υπάρχει και η δυνατότητα, με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας, αντικατάστασης της χαλασμένης συσκευής με μια άλλη μέχρι την επισκευή της δικής σας.

 

Τέλος υπάρχουν διάφορα πακέτα συντήρησης που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι η εταιρία σας θα είναι πάντα καλυμμένη και τίποτα δεν θα διακόψει την λειτουργία της.

 

Τεχνική υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+