Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Τομέας υγείας

Η σωστή αναγνώριση των φαρμάκων, τα δείγματα εργαστηρίου, οι μεταγγίσεις αίματος, οι θεραπεία των ασθενών εξασφαλίζει καλύτερη υγειονομική περίθαλψη. Η Υγειονομική περίθαλψη γίνεται ασφαλέστερη και ευκολότερη για τους ασθενείς και το προσωπικό : από την αποδοχή και την αυτοματοποίηση των αρχείων των ασθενών στη διανομή φαρμάκων και την παρακολούθηση της προσφοράς .

Wireless LAN και BT βοηθάει να μείνετε εκεί που χρειάζεται περισσότερο, στο πλευρό του ασθενούς. Ολοκληρωμένα συστήματα επιτρέπουν απλουστευμένη διαχείριση της φροντίδας των ασθενών, η ταυτοποίηση των φαρμάκων, η παρακολούθηση εργαστηρίων δοκιμών, τα συστήματα φαρμακείου,η διαχείριση αρχείων και την τιμολόγηση.

Πολυμέσα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+