Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Μεταφορές

Η μεταφορές είναι ένας τομέας όπου η χρήση υπολογιστών κυρίως φορητών υπολογιστών με ενσωματωμένο barcode scanner έχει μια δυναμική παρουσία. Η προετοιμασία των δρομολογίων, η διευθέτηση του χώρου στα οχήματα καθώς και ο επιτόπιος έλεγχος των παραδιδόμενων εμπορευμάτων γίνεται άμεσα.

 

Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα της επιτόπου λήψης παραγγελίας και η ενημέρωση της εταιρίας γίνεται με τον συγχρονισμό του μηχανήματος με τον server των παραγγελιών εξοικονομώντας έτσι χρόνο και μηδενίζοντας τα λάθη που παρουσιάζονταν με τους παλιούς τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνο, fax κ.λ.π). Αναβαθμίζουμε έτσι ένα απλό μεταφορικά μέσο και έναν απλό οδηγό σε ένα στέλεχος σημαντικό του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας σας.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+