Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Δημόσιος τομέας

Η καλή διαχείριση των δεδομένων , επιτρέπει την παροχή αποτελεσματικής πληροφόρησης, την έγκαιρη εξυπηρέτηση και την απαράμιλλη ικανοποίηση των πελατών .

Για τις δημόσιες υπηρεσίες η παροχή υπηρεσιών με λύσεις CipherLab παρέχει ακριβή συλλογή δεδομένων στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. WPAN, WLAN και WWAN επιλογές επικοινωνίας επιτρέπουν το συντονισμό του συστήματος σε επίπεδο δεδομένων. Η ecs πληροφορική παρέχει ολοκληρωμένη λύση (software-hardware) .

Για παράδειγμα στον τομέα υποστήριξης και οργάνωσης του έργου της δημοτικής αστυνομίας .Επιτρέπει στους Δημοτικούς Αστυνομικούς να διεκπεραιώνουν το σύνολο των εργασιών που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, με τη χρήση φορητών τερματικών. Έχουν όλη την πληροφόρηση που τους είναι απαραίτητη για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους ευκολότερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+