Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Navicator GR
Μηχανογραφικός Εξοπλισμός
Μηχανογραφικός Εξοπλισμός

Οι αυστηρές προδιαγραφές την υπολογιστικών συστημάτων εξασφαλίζουν την αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησής σας καθώς εκτός από την υψηλή ποιότητα κατασκευής ένα ολοκληρωμένο δίκτυο τεχνικών βρίσκεται πάντα κοντά σας.

 

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην προμήθεια υπολογιστών για όλες τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής αγοράς σε έτοιμα υπολογιστικά συστήματα των μεγαλύτερων και εγκυρότερων οίκων είτε σε custom made συστήματα, συστήματα φτιαγμένα στα μέτρα σας.

 

Συναρμολογούνται από εμάς αποκλειστικά για σας, με εξαρτήματα (motherboards, CPU, κ.λ.π.) τα οποία μετά από σχολαστικούς ελέγχους και μετρήσεις προτείνονται από εμάς ως τα πιο αξιόπιστα και καλύπτονται από πλήρη εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

 

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την αναβάθμιση των συστημάτων σας τα οποία δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας ή δεν υπάρχει πλέον επάρκεια ανταλλακτικών και η συντήρησή τους είναι ασύμφορη.

Φορητοί Yπολογιστές

Με τα φορητά υπολογιστικά συστήματα που σας παρέχουμε εξασφαλίζετε ότι έχει ανάγκη κάθε σύγχρονος επιχειρηματίας, διαρκή ενημέρωση και άμεση ανταπόκριση.

 

Οι παραγγελίες, οι πωλήσεις καθώς και η άμεση συνεργασία με τους συνεργάτες σας γίνονται πιο γρήγορα και αξιόπιστα.

 

Η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο και έτσι έχετε άμεση ενημέρωση από τους προμηθευτές σας για τα νέα μοντέλα και τη διαθεσιμότητα των όποιων λύσεων.

 

Υπάρχουν διαθέσιμες επαγγελματικές λύσεις με τους νέου τύπου άθραυστους φορητούς υπολογιστές που θα καλύψουν εφαρμογές που απαιτούν σκληρή χρήση σε περιβάλλοντα ακατάλληλα για συμβατικούς φορητούς υπολογιστές (εργοστάσια, εργοτάξια, αποθήκες, μεταφορές κ.α.).

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+