Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Navicator GR
Εκτυπωτές
Εκτυπωτές

Οι εκτυπωτές που προτείνουμε είναι πάντα από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους κατασκευαστικούς οίκους και περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα από μικρούς οικιακούς έως τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματικούς.

 

Καλύπτουμε όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις που θα καλύψουν πλήρως την επιχείρησή σας.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε, dot matrix για την πλήρη κάλυψη δικτύου πωλήσεων και μηχανογραφημένου λογιστηρίου, inkjet έγχρωμους για γραμματειακή υποστήριξη, laser για γρήγορη παραγωγή πολλών αντιγράφων, πολυμηχανήματα για ολοκληρωμένες λύσεις που απαιτούν παράλληλα fax – scanner κ.λ.π., έγχρωμα plotters για αρχιτεκτονικές εφαρμογές κ.α.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+