Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Navicator GR
Cipherlab Scanners
Cipherlab Scanners

Με τη χρήση barcode scanners, η αποθήκευση, η καταγραφή, η τιμολόγηση, ο έλεγχος και η απογραφή γίνονται με τον πλέον άμεσο, σύγχρονο και αξιόπιστο τρόπο ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα λάθους και απώλειας σημαντικών στοιχείων.

 

Έτσι επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγικότητας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και των απαιτούμενων εργατοωρών. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των τελευταίας τεχνολογίας barcode scanners cipherlab και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι με τα σύγχρονα αυτά εργαλεία η επιχείρησή σας θα ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ στις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ απαιτήσεις της επιχειρηματικής δραστηριότητας και εμείς σας παρέχουμε το εργαλείο γι αυτό.

 

Η εταιρεία μας ( cipherlab hellas ) καινοτομεί στο χώρο αυτό μέσω των νέων δυνατοτήτων που προσφέρουν τα Terminal scanner ενσωματώνοντας τις δυνατότητες ενός φορητού υπολογιστή και ενός Barcode scanner.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+