Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καλέστε μας : 2104834328 - 9
Γλώσσα
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Cipherlab scanners

Cipherlab barcode scanners ellada

 

Η CipherLab , ηγέτιδα εταιρία στην παγκόσμια αγορά σε AIDC λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων . αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αποτελεσματική αλυσίδα εφοδιασμού, βελτίωση υπηρεσιών στον τομέα των πωλήσεων, το λιανικό εμπόριο και μείωση του κόστους της επιχειρηματικής δραστηριότητας σχεδόν σε κάθε τομέα.

 

Το εξειδικευμένο δίκτυο των αξιόπιστων συνεργατών , προσφέρουν επιτυχημένες λύσεις σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που επιλέγουν CipherLab με κριτήριο την υψηλή απόδοση και ποιότητα .

 

Αντιπρόσωπος της cipherlab για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία ecs - πληροφορική που διαθέτει τα προϊόντα της cipherlab καθώς αναλαμβάνει και την επισκευή τους

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνία               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχνική υποστήριξη   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook linkedingoogle

Τελευταία νέα
 • 03/10
  2016
  Cipherlab Technical Workshop Η ομάδα της εταιρίας μας παρακολούθησε to τεχνικό σεμινάριο των …
 • 07/06
  2016
  CeBIT 2016 Η ομάδα της εταιρίας μας επισκέφθηκε και εφέτος την παγκόσμια…
 • 24/12
  2015
  Best Industrial Mobile Computer CIPHERLAB 9700 H EMS Barcode Solutions ανακηρυσσει Best Industrial Mobile Computer για…
Επικοινωνία

ECS
Αλεξάνδρειας 26
163 46 Ηλιούπολη

Τηλ:  +30 210-4834328, +30 210-4834329,
FAX:  +30 210-4833975

Google+